Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

Event Kennis met 50% korting bij de IPB-regeling

20-11-2014

Master in Event Management wil event kennis toegankelijk maken voor alle event professionals in de branche. Vanaf nu is het daarom mogelijk om de leergangen Event Management en Advanced Event Management te volgen tegen een gereduceerd tarief van 50% door de IPB-regeling.

De IPB-regeling – Indien Plaats Beschikbaar – houdt in dat, als er plaats beschikbaar is in de leergang, de leergang gevolgd kan worden tegen het gereduceerde tarief. Master in Event Management stelt hiervoor een nader te bepalen aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijving voor een IPB plaats geeft geen garantie op plaatsing in de leergang.

Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om -Indien Plaats Beschikbaar- de titel Eventmanager A te behalen met 50% korting!

Geef bij aanmelding voor de leergang aan dat de leergang gevolgd gaat worden Indien Plaats Beschikbaar. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de leergang hoort u of er een IPB plaats beschikbaar is.

Op dit moment geldt de IPB-regeling alleen voor de leergangen Event Management en Advanced Event Management. Het ligt in de bedoeling om de IPB-regeling in 2015 ook voor de overige leergangen van Master in Event Management beschikbaar te stellen. Mocht u in aanmerking willen komen voor de IPB-regeling neemt u dan contact met ons op.

De IPB-regeling is niet te combineren met andere acties van Master in Event Management. Master in Event Management behoudt zich het recht voor te allen tijde wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.