Master in Event Management

Terug naar het overzicht

22 juni 2015: info en speeddaten Young Event Professionals en werkgevers

03-04-2015

Gezocht: YEP'ers en werkgevers Traineeship Young Event Professionals 2015-2016

Op maandag 22 juni aanstaande organiseren wij weer een informatie ochtend en speeddate middag voor Young Event Professionals (YEP'ers) en werkgevers (Supporting Partners) voor dit succesvolle traject om jong event talent in 10 maanden eventbranche-klaar te stomen. Dit doen wij door middel van opleiding, coaching, netwerken en het belangrijkste van al: werkervaring opdoen bij topbedrijven uit de evenementenbranche.

Deze bedrijven hebben de afgelopen twee jaar al een YEP'er aangenomen: World Forum, ss Rotterdam Catering & Events, International Orange, Mövenpick Hotel Amsterdam, 360 food events (Grand Catering, Taet & de Regt, Verhaaf), Amsterdam RAI, Event Department, Materia, Claus Event Center, Wow2do (Dechesne & Boertje), EventBranche en UWV.

Bent u geïnteresseerd in een frisse kijk op uw organisatie? Deelt u graag uw kennis en ervaring met jong een veel belovend talent? En vindt u ook dat jong talent een kans moet krijgen?
Dan zijn wij op zoek naar u als nieuwe Supporting Partner (werkgevers) voor ons Traineeship Young Event Professionals 2015-2016!

Het Traineeship Young Event Professionals is een werk- en leertraject voor afgestudeerde bachelor of master studenten die event professional willen worden. Lees hier de ervaring van Young Event Professionals (YEP’ers) en de Supporting Partners die u al zijn voor gegaan.


Alle updates over en werkgevers voor het traject 2015-2016 staan op www.wordeventmanager.nl.