Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

Uitreiking Leergang Event Management najaar 2015

15-10-2015Vorige week werden in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre de certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de leergang Event Management van Master in Event Management. Hierbij hadden deelneemsters Yvonne Nieuwenhuizen van Amsterdam Inbusiness en Janine Braaksma - Bekker van Funda met een 8,7 het hoogste cijfer.

Deze keer sprak algemeen directeur van het Mövenpick Amsterdam Albert Rouwendal de deelnemers toe. De directeur van Master in Event Management Harry de Winter reikte samen met hoofd docente Iris Eshel de diploma's uit.

Een groot deel van de deelnemers gaat ook de leergang Advanced Event Management volgen. Door het volgen van zowel de leergang Event Management als de leergang Advanced Event Management behalen de kandidaten de status Eventmanager A, deze titel is gecertificeerd door het Genootschap voor Eventmanagers.Foto: Hoofddocent Iris Eshel (links) en Harry de Winter (midden) reiken certificaat uit aan Janine Braaksma-Bekker (naast Iris) en Yvonne Nieuwenhuizen (rechts).