Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

Wordt een expert in het organiseren van conferences

19-10-2015

Samen met MPI organiseert Master in Event Management een nieuwe leergang conference Management. In januari 2016 gaat de nieuwe leergang weer vanstart.

Het uitgangspunt van deze leergang is dat theorie noodzakelijk is, maar dat je het enkel in de praktijk kunt leren. Om die reden koppelen de docenten theoretische achtergronden van conference management aan praktische voorbeelden. Ook voor medewerkers van congreslocaties is deze leergang erg interessant doordat de opgedane kennis bijdraagt aan het optimaliseren van de samenwerking met de opdrachtgevers. Je wordt een volwaardige gesprekspartner die door het stellen van de juiste vragen kan laten zien het werk van de opdrachtgever te begrijpen.

Dit jaar wordt de eerste dag georganiseerd in Kameryck, Kamerik. Het hoofdgebouw van Kameryck, dat in een fraaie landelijke bouwstijl is opgetrokken, ligt aan het water en heeft verschillende vergaderzalen. Vanuit deze zalen heeft men een riant uitzicht over de plas, de golfbaan en het grazende vee in de verte.

De tweede dag wordt georganiseerd in Den Haag. Deze locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ook interesse om coference expert te worden? Schrijf je dan hier in voor 4 januari. 


Groepsfoto Conference Maganagement 2014 DeLaMar
Groepsfoto voorgaande leergang Conference Management in DeLaMar