Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

YEP on tour!

06-11-2015


Samen met alle YEP’ers zijn wij gisteren naar Den Haag afgereisd naar het Museum voor Communicatie, waar Joyce Hellebrandals YEP’er werkzaam is.
In het museum hebben wij een uitzonderlijke rondleiding gekregen van Saskia Spiekman en heerlijk geluncht (verzorgd door het museum).
Daarna hebben wij gewerkt in opdracht van Stephan Mai (meeting- & eventmanager) om advies te geven over de positionering van de zaalverhuur.
Onze bevindingen zijn gepresenteerd door Kajsa Schultz, tevens zoekende naar een potentiële Supporting Partner voor haar traineeship Young Event Professionals.
Ter afsluiting van deze middag kregen wij een mini-seminar over de nieuwste opensource technologieën die in het museum werden tentoongesteld.  

Van Den Haag reisden wij af naar het Theater Amsterdam, hier kregen wij een rondleiding van Joep Lotterman (YEP’er bij de cateraar Boven de Planken) en heeft Mariska de Heer (YEP’er bij MiEM) de theaterworkshop ‘Improvisatie’ verzorgd. ’s Avonds mochten wij plaats nemen in de theaterzaal voor de indrukwekkende voorstelling ‘Anne’, aangeboden door Theater Amsterdam. Na afloop kregen wij een backstage tour van Joep waarbij wij de spectaculaire constructie van het decor van de voorstelling hebben mogen bewonderen.

Nogmaals willen wij bij deze het Museum voor Communicatie, Theater Amsterdam en de YEP’ers bedanken voor deze super leuke en educatieve dag!