Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

Vijftien Young Event Professionals per direct beschikbaar voor de eventbranche

12-11-2015

Young Event Professionals is voor afgestudeerde HBO- en masterstudenten. Door middel van het traineeship gaan jongeren en bedrijven een tijdelijke verbintenis met elkaar aan. Het traject is bestemd voor optimaal gemotiveerde HBO-ers en erkende bedrijven in de eventbranche. Master in Event Management is de initiator en organisator van het traineeship.

Gedurende tien maanden werken de Young Event Professionals drie of vier dagen bij een Supporting Partner (vooraanstaand bedrijf) uit de evenementensector en volgen daarnaast één dag per week alle leergangen die Master in Event Management aanbiedt.
Om zoveel mogelijk jongeren te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat organisaties werkplekken ter beschikking stellen. Jongeren een kans geven, is onderdeel van het maatschappelijk ondernemen.

De volgende erkende bedrijven hebben de expertise van een YEP’er succesvol ingezet: World Forum, Mövenpick Hotel Amsterdam, ss Rotterdam, Claus Event Center, Event Department, Materia, Amsterdam RAI, Museum voor Communicatie, 360 Food Events, Accenture en Eventbranche.nl. Met trots kunnen wij mededelen dat 90% van de YEP'ers een contractverlenging heeft gerealiseerd bij hun werkgever (Supporting Partner). Daar zijn wij erg trots op!

Vanaf februari 2016 staan vijftien enthousiaste YEP’ers klaar om bij u een nieuwe uitdaging aan te gaan in uw bedrijf. Meer informatie en ervaringen van de YEP’ers en hun werkgevers zijn te vinden op www.wordeventmanager.nl.

Heeft u belangstelling als werkgever? Neem dan contact op met Mariska de Heer, mariska@masterineventmanagement.nl