Master in Event Management

Terug naar het overzicht

Vacature: Afstudeeronderzoek marketingstrategie

29-03-2016

Functieomschrijving
Tijdens jouw afstudeeropdracht ga je marketingstrategie bepalen voor het bedrijf. Eerst zal je de wensen en behoeften van de doelgroep in kaart moeten brengen, voordat deze strategie tot stand kan komen. De doelgroep is helder, (potentiële) event managers en medewerkers van bedrijven die interesse hebben in event management of wel eens een evenement organiseren. Toch zien we een terugloop in de aantal deelnemers per leergang. Waar ligt dit aan? Hoe kunnen we de doelgroep bereiken? Waar liggen hun behoeftes op het gebied van de leergangen? Wat houdt de doelgroep tegen? Allemaal onderzoeksvragen waar jij je mee bezig zal houden tijdens je afstudeeropdracht.

Functie eisen
De geschikte kandidaat is:
- Zelfstandig
- Betrokken
- Proactief
- Goed werktempo
- Sociaal en communicatief vaardig
- Affiniteit met de evenementenbranche

Bedrijf
Master in Event Management
Master in Event Management is gestart vanuit de vraag uit het werkveld. Evenementen organiseren is live communication en vereist o.a. gedegen project management. Harry de Winter heeft het initiatief genomen om het vak te professionaliseren. Master in Event Management biedt actuele leergangen met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. De lesprogramma’s van Master in Event Management bestaan naast het theoretische gedeelte uit leerzame workshops, gegeven door professionals uit de evenementenbranche. De leergangen vinden plaats op inspirerende locaties als de Amsterdam RAI, DeLaMar Theater Amsterdam of ss Rotterdam.

Sinds 2007 biedt Master in Event Management leergangen met actuele onderwerpen. Vanuit een stevige basis van de 4-daagse leergangen Event Management en Advanced Event Management, zijn meerdere 2-daagse verdiepingsleergangen ontstaan. In september 2013 is tevens het Traineeship Young Event Professionals gestart, een werk/leer project voor afgestudeerde studenten.

Inmiddels heeft Master in Event Management meer dan 800 Event professionals opgeleid. Onze alumni variëren van corporate en freelance eventmanagers tot projectmanagers van evenementenbureaus, locaties en (audiovisuele) leveranciers.

Master in Event Management bestaat uit een team van vijf personen. Harry de Winter is initiatiefnemer, directeur en consultant. Daarnaast zijn werkzaam: Karlijn Eickmans, Kajsa Schultz, Mariska de Heer en Femke In de Betouw. Zij dragen zorg voor de dagelijkse werkzaamheden binnen Master in Event Management en de uitvoer van de diverse leergangen en evenementen.

Het kantoor is gevestigd in Mijdrecht.

Aanbod
Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden en heb je passie voor je vak, verstuur dan nu jouw motivatie en CV naar mariska@masterineventmanagement.nl! Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op.