Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier
Terug naar het overzicht

Zoekt u een tijdelijke eventmanager?

01-05-2017

Zoekt u een tijdelijke Eventmanager? Met het 5- en/of 10-maanden traineeship krijgt u een gedreven Young Event Professional, die naast vier dagen actief in uw organisatie aan de slag te zijn, één dag per week een opleiding volgt.


Young Event Professionals hebben een verhelderende en frisse blik, brengen sales en nieuwe kennis en de meest actuele informatie in. Ze zijn uitstekend in staat om projecten op zich te nemen. Denk bijvoorbeeld aan specifieke opdrachten in commerciële en/of operationele disciplines. De Young Event Professional doet bij uw bedrijf vier dagen in de week praktijkervaring op in de evenementenbranche. Daarnaast volgt de trainee één dag per week de opleidingen bij Master in Event Management. Ze worden gecertificeerd als Event Managers A en worden ook nog getraind op specifieke leergangen als sales, conference, exhibition, experience, safety, sutainable en festival management. Na het behalen van de specifieke leergangen zijn de Young Event Professionals gecertificeerd Event Manager B.

Voor € 70,37 bruto per dag kunt u een tijdelijke Eventmanager inhuren voor het succesvol slagen van uw evenement(en)! Dit bedrag is op basis van vier dagen in de week en ouder dan 23 jaar. Tevens speelt u een grote rol bij de ontwikkeling van de Young Event Professional!
Onder andere hebben de volgende erkende bedrijven de expertise van een tijdelijke Event Manager succesvol ingezet: ss Rotterdam, Museum voor Communicatie, Accenture, UWV, Cuisine on Tour, EventBranche.nl, International Orange, World Forum, 360 Food Events, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Amsterdam RAI, Claus Event Center en Koninklijke Horeca Nederland.
Meer informatie en ervaringen van werkgevers en YEP’ers zijn te vinden op de website van Master in Event Management.

Neem snel contact op met Mariska de Heer mariska@masterineventmanagement.nl of bel naar 06-27482326 om uw tijdelijke Eventmanager in te huren!