Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier

Over Ons

Master in Event Management is gestart vanuit de vraag uit het werkveld. Evenementen organiseren is live communication en vereist o.a. gedegen project management. Harry de Winter heeft het initiatief genomen om het vak te professionaliseren.

Sinds tien jaar biedt Master in Event Management leergangen met actuele onderwerpen. Vanuit een stevige basis van de 4-daagse leergangen Professional Event Management en Advanced Event Management, zijn meerdere 1-daagse verdiepingsleergangen ontstaan.

Inmiddels heeft Master in Event Management meer dan 1.000 Event professionals opgeleid. Onze alumni variëren van corporate en freelance eventmanagers tot projectmanagers van evenementenbureaus, locaties en (audiovisuele) leveranciers.

Master in Event Management bestaat uit een team van drie personen. Harry de Winter is initiatiefnemer, directeur en consultant.
Daarnaast zijn Alexandra Fischer en Mieke van Kalker (EMa) werkzaam bij Master in Event Management en worden ingezet voor de productie van de leergangen. Zij dragen zorg voor de werkzaamheden binnen Master in Event Management en de uitvoer van de diverse leergangen en evenementen.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Harry de Winter
harry@masterineventmanagement.nl


Alexandra Fischer
alexandra@masterineventmanagement.nl

 

Mieke van Kalker
mieke@masterineventmanagement.nl