Master in Event Management

Over Ons

Master in Event Management is gestart vanuit de vraag uit het werkveld. Evenementen organiseren is live communication en vereist o.a. gedegen project management. Harry de Winter heeft het initiatief genomen om het vak te professionaliseren.

Sinds negen jaar biedt Master in Event Management leergangen met actuele onderwerpen. Vanuit een stevige basis van de 4-daagse leergangen Professional Event Management en Advanced Event Management, zijn meerdere 2-daagse verdiepingsleergangen ontstaan.
In september 2013 is tevens het Traineeship Young Event Professionals gestart, een werk/leer project voor afgestudeerde studenten. 

Inmiddels heeft Master in Event Management meer dan 1.000 Event professionals opgeleid. Onze alumni variëren van corporate en freelance eventmanagers tot projectmanagers van evenementenbureaus, locaties en (audiovisuele) leveranciers.

Master in Event Management bestaat uit een team van twee personen. Harry de Winter is initiatiefnemer, directeur en consultant.
Daarnaast is Mariska de Heer (EMa, EMb) werkzaam bij Master in Event Management en wordt ingehuurd voor de productie van de leergangen. Zij draagt zorg voor de werkzaamheden binnen Master in Event Management en de uitvoer van de diverse leergangen en evenementen.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Harry de Winter
harry@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364

Mariska de Heer
mariska@masterineventmanagement.nl