Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier

Referenties

Hier vindt u enkele reacties op onze leergangen.
Plaats uw eigen reactie

bezig met versturen..
Heidi Molijn - Eurocept
01-02-2016
De leergang Conference Management heeft mij inspiratie en contacten opgeleverd. Helaas niet zoveel nieuwe inzichten.
Ellen Simons - Stadspodia Leiden
01-02-2016
De leergang Conference Management is een uitstekende aanvulling op mijn kennis en ervaring binnen de congresmarkt. Als locatie ben je een kleine, maar zeer belangrijke schakel bij de organisatie van een congres. Deze leergang legt alle facetten van het organiseren van een congres bloot en vormt hiermee een interessante basis voor iedereen die hierbij betrokken is.
Jessica Muller - Beurs van Berlage
06-11-2015
Het werken aan de case was super intensief maar heel leerzaam. Jullie reflectie was priceless en al de uren die er ingestopt waren het dubbel en dwars waard!
Femke In de Betouw - F. In de Betouw
26-10-2015
Ik heb de leergang Event Management gedaan en vond het super interessant! Het samenwerken met professionals en dieper in gaan op het organiseren van evenementen. De locaties en de docenten zijn erg inspirerend.
Bert Wiltjer - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
22-10-2015
'Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg', zou Einstein zeggen. Wil je serieus werken aan kwaliteitsverbetering en professionalisering van je event, congres of beurs dan is deze training een absolute aanrader. Je krijgt tijdens deze leergang diverse handvatten aangereikt, zowel in praktische zin, als ook op het gebied van bijvoorbeeld (leiderschap in) projectmanagement. Ik heb jarenlang gewerkt als beurs- en event manager en kreeg in de training weer veel actuele en praktische kennis aangereikt, zoals over Hybride events, event technieken, Return of Investment en Storytelling, en werd daarbij geinspireerd door het enthousiaste team van MiEM en de diverse docenten. Maar ook door de praktijkcase met de medecursisten, waaruit leuke netwerkcontacten zijn ontstaan. Het vak is door de jaren heen met de tijd meegegaan en geprofessionaliseerd, MiEM vervult daarin inmiddels een duidelijke rol als kennisorganisatie. Kortom: 'Dat smaakt naar meer!'
Lindsay Sleijpen - Accenture B.V.
22-10-2015
Door het maken van een projectvoorstel leer je niet alleen de theorie uit het boek van Iris Eshel, maar leer je ook van elkaar, van elkaars kennis en ervaringen.
Marlene Albrecht-Terpstra - Oranje-Nassau Energie B.V.
22-10-2015
Ik vond de cursus Event Management een erg leerzame en leuke cursus waarin ik door middel van het volgen van presentaties op inspirerende locaties en het zelf samenstellen van een case met mijn mede-cursusgenoten de gelegenheid kreeg om, weliswaar in een zeer korte tijd, de verschillende elementen die komen kijken bij het organiseren van een evenement, uit te werken.
Marja Kooijman - De Nederlandse Bank NV
22-10-2015
De leergang Eventmanagement is een hele goede aanvulling op mijn werk in de praktijk. Het samenwerken met collega's uit het vak voor het tentamen en de prettige interactie met de docenten maken dit een hele leuke en nuttige leergang.
Leonore Vervoorn - LEF Events & Fundraising
22-10-2015
Ik vond het heel waardevol om deze leergang te volgen. In een relatief korte tijd heb ik een goed beeld gekregen van de eventbranche en handige methodes geleerd die goed toepasbaar zijn in de praktijk.
Mariska de Heer - Master in Event Management
22-10-2015
De leergang Event Management is een perfecte stap als je je wil profileren en wil professionaliseren in de eventbranche. De docenten beschikken over veel kennis, zijn up to date en nemen de tijd voor je vragen. Geen enkele dag heb ik als saai ervaren en elke dag heb ik iets nieuws mogen leren. Ik heb veel aspecten geleerd die ik allemaal kan toepassen in de praktijk!