Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier

Referenties

Hier vindt u enkele reacties op onze leergangen.
Plaats uw eigen reactie

bezig met versturen..
Bernou Haasnoot - Gemeente Rotterdam
10-06-2011
De opleiding Event Management was boven verwachting. Ik vond het vooral erg inspirerend om de lezingen van de verschillende sprekers mee te maken.
Mandy van Rhee - Ampco Flashlight
08-06-2011
De leergang Event Management was zeer geslaagd! Een zeer goede gelegenheid om kennis te nemen en kennis te delen. Daarnaast krijg je inzicht in nieuwe methodieken die voor de huidige evenementen branche erg interessant en belangrijk zijn. Tevens is het een leuke gelegenheid om vakgenoten te leren kennen en daarmee ervaringen uit te wisselen!
Milouska Molenaars - Hogeschool HAS Den Bosch
09-09-2010
Ik vond de eerste collegedag Event Management hartstikke leuk en interessant. Gezellige club cursisten, leerzame presentaties en een sfeervolle ambiance. Kortom, prima werk geleverd (nu al!). Ik verheug me nu ook alweer op dinsdag.
Liselotte Oomen - Arjan van Dijk Groep
11-05-2010
BEM: Een waardevolle cursus waarin de laatste trends en ontwikkelingen in de markt aan het licht komen, er nieuwe inzichten over werkwijzes wordt verschaft en waar de passie voor het vak vanaf knalt. Een motiveerende cursus die me uitdaagt om me nog verder in het vak te verdiepen!
Jolanda van de Kasteele - Gemeente Bergen op Zoom
03-03-2010
Mijn reactie op de leergang Public Event Management: Goede organisatie en communicatie! Klantvriendelijk en professioneel; Sprekers met grote kennis en ervaring!
Arno Segeren - Gemeente Den Haag
01-03-2010
Congressen en cursussen voldoen vaak niet aan de verwachting. Public Event Management wel. Voor mij het juiste programma op het juiste moment!
Mirjam Danko - Renault Nederland
26-12-2009
Allebei de opleidingen gedaan. Eerst Basic in november 2008 en net Advanced afgerond. Beide waren zeer interessant en leerzaam! Erg leuk om op deze manier d.m.v. presentaties van "collega's", trainingen van docenten, en ervaringen van anderen te leren.Een aanrader voor iedereen uit de branche die meer verdieping wil in zijn kennis! Mirjam Danko - Eventmanager Renault Nederland
Sandra Regtering - Electrabel Nederland
16-12-2009
Wil jullie nogmaals danken voor de zeer leerzame cursus en ook de leuke tijd die ik met jullie heb doorgebracht. Hoop jullie nog weer eens te zien, wellicht op een volgende cursus.
Dinah Hunsel - ABN AMRO Bank
02-12-2009
Ik heb mijn Event Managementcursus nog niet eens afgerond en ik heb nu al profijt van de cursus. Vorige week had ik een bijna vier uur durende brainstormsessie met een Engelse standbouwer, alle opgedane kennis heb ik in de sessie al kunnen toepassen. Mijn bijdrage aan het einde van de dag voelde goed. De cursusdagen geven energie en zijn zeer inspirerend. Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen. Dinah Hunsel
Caroline Frohn
27-11-2009
Wat ben ik aan het genieten van de cursus! Echt jammer dat de inspiratie/leer-dagen nu alweer voorbij zijn. Gelukkig hebben we de case nog. Het is zo leuk om te zien dat iedereen binnen de groep andere invalshoeken heeft. Graag wil ik je nu alvast bedanken voor je manier van verhalen vertellen; positieve energie en het programma op verschillende locaties! Met vriendelijke groet, Caroline Frohn