Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier

Referenties

Hier vindt u enkele reacties op onze leergangen.
Plaats uw eigen reactie

bezig met versturen..
Barbara Kolff
02-10-2009
Als freelance event manager, was ik op zoek naar een training die mij kon prikkelen en inspireren. Met succes heb ik afgelopen maand de Advanced leergang gevolgd. Met veel boeiende en inspirerende sprekers uit het vak en uit het bedrijfsleven heeft deze training mij de mogelijkheid geboden om mijn klanten nog beter te begrijpen en van dienst te kunnen zijn. Het biedt een erg leerzame kijk in de keuken van de rol van marketing binnen events. Wat kan ik nog meer voor mijn opdrachtgever betekenen. Hoe creëer ik een meerwaarde voor mijn events. Wil jij geïnspireerd worden, tips krijgen van ervaren professionals uit het vak en weten op welke manier jij je klanten versteld kan laten staan: Advanced Event Management is het antwoord!
Hans Terwindt - TEROSS
23-09-2009
Na de cursus Basic Event Management in 2008 nu ook de leergang Advanced Event Management voltooid. Met heel veel plezier heb ik deelgenomen. Veel leuke en interessante mensen ontmoet en natuurlijk ook heel veel opgestoken van docenten en medecursisten. Jammer dat het alweer afgelopen is. Groet Hans Terwindt TEROSS evenementenorganisatie
Chanine Steffers - NBC
23-09-2009
Na de diploma-uitreiking van gister heb ik (en alle andere cursisten) met succes de leergang Advanced mogen afronden. Een cursus die meer dan de moeite waard is met goede, interessante en inspirerende sprekers uit de branche. Ook is het een zeer goede aanvulling op de cursus Basic die ik in 2008 heb afgerond. Beide leergangen heb ik met veel plezier gevolgd,doe hier in de praktijk mijn voordeel mee en pas de geleerde stof toe. Basic en Advanced zijn cursussen die je niet mag missen!
Aly van Leussen - Gemeente Hellendoorn
06-09-2009
"Het ziet er zo makkelijk uit, Michael Jackson dansend en zingend op het podium. Maar na de lezing van Iris Eshel kijk ik daar toch met hele andere ogen naar. Wat er allemaal niet voor nodig is! Dat is de kracht van deze leergang: je leert net iets beter te kijken en te luisteren en de dingen net een stap vóór te zijn. Daarom rijd ik altijd weer helemaal opgeladen en voldaan terug richting het prachtige oosten des lands..." Aly van Leussen, Eventmanager gemeente Hellendoorn
Marjolein Bakker - Allianz Inkomensverzekeringen
10-02-2009
Via de FZ nieuwsbrief terecht gekomen bij Eventmanagement Basic. Terwijl ik mijn studie marketingcommunicatie B nog aan het afronden was, hier in gedoken. Het was een prachtige verdieping van mijn studie. Daarnaast leuk om weer in contact te komen met de mensen uit de branche. Ik kijk uit naar de terugkomdag!
Hans Terwindt - TEROSS
20-01-2009
Nieuwsgierig geworden via de FZ nieuwsbrief heb ik begin 2008 Harry gebeld, of het wel iets voor mij zou zijn deze Eventmanagement Basic. Hij wist mij snel te overtuigen, en heeft zijn beloftes waargemaakt. Een leuke cursus, nuttige informatie en lekker netwerken. Ik ga zeker nog eens verder met de Advanced-versie! Tevens wil ik de docenten en mede cursisten bedanken voor deze leuke en leerzame tijd. Hans Terwindt - TERROS Evenementenorganisatie
Denise Vrouenraets - Erasmus Mc Vriendenfonds
15-12-2008
Eventmanagement Basic was een goede combi tussen nuttige informatie en ontspannen netwerken. Bedankt voor deze interessante bijeenkomsten en zeker tot de Advanced-versie! Bij deze wil ik ook alle cursisten bedanken die er eveneens voor gezorgd hebben dat deze cursus een onvergetelijke ervaring is.
Jacqueline Lycklema - Getronics Pink Roccade
19-05-2008
Event Management Basic was voor mij een absolute aanvulling in mijn baan als Eventmanager. Erg interessante sprekers met cases die leerzaam waren. Het onderdeel projectmanagement was pittig en gebruik ik nu ook echt. Het is ook erg leuk om branchegenoten te ontmoeten en ik heb een paar hele leuke contacten opgedaan. Harry, ook bedankt voor alle enorm leuke terugkommiddagen!
Armin Slof - TNO Defensie en Veiligheid
19-05-2008
Event Basic was een korte maar leerzame cursus. Een aanrader voor een ieder die in de evenementenbranche werkzaam is. Tevens werd er op een zeer plezierige manier les gegeven. Ik hoop jullie allen (cursusleiders en cursisten) spoedig te zien op FZ EventLearning Meetingpoint op 29 mei in de Supperclub in Amsterdam. Vriendelijke groet, Armin Slof
Yvette Olden - Maître Fréderic More Catering
06-05-2008
Ik heb Event management Basic als heel leerzaam ervaren. Projecmanagement was een erg interessant blok, maar ook de ervaringen en geweldige verhalen van de verschillende docenten waren erg leuk om te horen. De contacten met branchegenoten en de inderdaad erg gezellige borrels hebben ook zeker bijgedragen aan een geslaagde cursus.