Master in Event Management

Contact

E-mail
Telefoon
Adres

info@masterineventmanagement.nl
06 5066 6364
Post adres:
Postbus 147, 1390 AC, Abcoude

Bezoek adres:
Communicatieweg 9P, 3641 SG, Mijdrecht

Klik hier voor ons contactformulier

Traineeship Young Event Professionals

Traineeship Young Event Professionals

Het Traineeship Young Event Professionals is een werk- en leertraject van 5 maanden voor afgestudeerde bachelor of master studenten die event professional willen worden.
De Young Event Professional (YEP'er) volgt in de periode augustus t/m december één dag per week de opleidingen Professioneel Event Management en Advanced Event Management van Master in Event Management (MIEM), krijgt drie of vier dagen per week een baan bij een vooraanstaand bedrijf uit de evenementensector en ontvangt 5 maanden personal coaching vanuit MIEM. Door het succesvol afronden van beide leergangen behaalt de trainee de status EMa. Naast deze drie componenten wordt de trainee op niveau geïntroduceerd in de evenementenbranche door directeur Harry de Winter, medewerkers en (media)partners van Master in Event Management. Denk aan netwerkborrels, evenement- bedrijfs- en beursbezoeken.

Bij voldoende belangstelling voor de specials leergangen van Master in Event Management kan de traineeship uitgebreid worden met nogmaals 5 maanden, zodat de trainee ook de status EMb kan behalen.

90% van de YEP'ers heeft contractverlenging gerealiseerd bij hun werkgever (Supporting Partner) in dit traineeship. Daar zijn wij erg trots op!

YEP'ers definitief 2015-2016
- ss Rotterdam - Suzanne van den Oever
- Museum voor Communicatie - Joyce Hellebrand
- Cuisine on Tour - Rosalie Bayer
- DeBorrelFabriek / Boven de Planken - Joep Lotterman
- Accenture - Lindsay Sleijpen
- Hart van Holland - Eline Piët
- xxSport / Fitness-Support - Hannah Swaan
- Master in Event Management - Kajsa Schultz
- Master in Event Management - Mariska de Heer
- Master in Event Management - Femke In de Betouw

Meer informatie?
Op dit moment is er geen YEP traject. We hopen in 2017 weer een nieuwe ronde te starten met gemotiveerde YEP'ers en Supporting Partners!

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Mariska de Heer: mariska[@]masterineventmanagement.nl

JA, ik wil YEP'er worden!
Je kunt je interesse of aanmelding kenbaar maken via het formulier onderaan deze pagina. Het kan voorkomen dat bedrijven per direct een YEP'er nodig hebben.

JA! Ik wil een YEP'er in mijn bedrijf!
Scroll naar beneden voor de algemene informatie en stuur een bericht naar Mariska de Heer voor het business plan of het maken van een afspraak - mariska[@]masterineventmanagement.nl

Bekijk de referenties van Henk Kroneberg (360 Food Events) en Albert Rouwendal (Mövenpick Hotel Amsterdam)

Betrokken partijen
- Master in Event Management is de initiator van het traineeship. Daarnaast fungeren wij als opleidingsinstituut en dragen zorg voor de begeleiding.
- YEP Supporting Partners ondersteunen het Traineeship en zijn werkgever van de trainees. Zij stellen bepaalde vacatures enkel beschikbaar voor trainees via Master in Event Management. De Supporting Partners zijn vooraanstaande bedrijven uit de evenementenbranche, zoals evenementenbureaus, -locaties en (audiovisuele) leveranciers.
- Het Genootschap voor Eventmanagers (GvE) is betrokken bij het Traineeship als branchevereniging voor de top van de corporate eventmanagers. Het GvE certificeert de status Eventmanager A van Master in Event Management.

Leergangen   Duur:
Professional Event Management   6 dagen: 4 lesdagen, tentamen, uitreiking
Advanced Event Management   6 dagen: 4 lesdagen, tentamen, uitreiking

 

Leergangen Specials*   Duur:
Conference Event Management   2 lesdagen
Experience Event Management   1 lesdag
Exhibition Event Management   1 lesdag
Event Sales Management   2 lesdagen
Sustainable Event Management   1 lesdag
Festival Management   1 lesdag
Event Safety Management   1 lesdag

*bij voldoende inschrijvingen, minimaal 8 dagen volgen om status EMb te krijgen (hier is een tentamen aan verbonden)


Voor wie?
Het Traineeship Young Event Professionals is een werk- en leertraject voor afgestudeerde bachelor of master studenten met optimale motivatie die event professional willen worden. Er worden maximaal 15 YEP'ers per traject toegelaten.

Investering

Voor particulier opleidingsinstituut Master in Event Management is dit Traineeship YEP een MVO project om de aansluiting tussen opleidingen en werkveld te verbeteren. Daarom doen wij per deelnemende student een investering (subsidie) van € 3.500,- voor de leergangen van Master in Event Management.

De totaalkosten die voor de trainee overblijven, worden dan € 3.000,- exclusief BTW en exclusief studiemateriaal en reiskosten voor de collegedagen.

De trainee ontvangt hiervoor: alle trainingen van ons om de titel EMa te behalen (gezamenlijk met event professionals uit onze reguliere programma's), workshops, event- en bedrijfsbezoeken, personal coaching, bemiddeling naar een goede werkgever, groot netwerk in eventbranche, jaarlijkse alumnibijeenkomst MIEM, visitekaartjes, toegang EventBrancheBorrels.

Supporting Partner:
Betreffende de condities voor de levering van een nieuwe YEP’er zullen wij ons businessmodel moeten gaan aanscherpen. Voor onze dienstverlening tussen moment van aanvraag en tekenen contract (ca. 13 weken) dient er een vergoeding te worden betaald van € 650,- exclusief BTW door de Supporting Partner.

Gespreid betalen?
Wil je de opleidingskosten gespreid betalen dan kun je hiervoor gebruik maken van de diensten van FiCon bv. Klik hier voor meer informatie.


Inkomsten
De YEP'er ontvangt minimaal het minimum loon van de werkgever voor 3 of 4 dagen per week (aantal dagen in overleg met de werkgever).
Dit is ongeveer € 1.200,- bruto op basis van 4 dagen en ouder dan 23 jaar.
De YEP'er kan door partners van Master in Event Management worden benaderd om extra dagen te werken tijdens evenementen in het weekend.Ben jij één van de young event professionals?


Zoekfunctie (Google)

Social media

Via eventbranche.nl

Via een andere website, namelijk:


Advertentie Eventbranche Magazine

Advertentie in magazine De Eventmanager

Via een andere advertentie, namelijk:


Via een zakelijke relatie of familie

Anders, namelijk: