Master in Event Management

Leiderschap in projectmanagement

1 en/of 2-daagse middag + certificaatuitreiking

Middag 1
De eerste workshopmiddag staat in het belang van persoonlijke en professionele ontwikkeling en naar effectief handelen en leiderschap centraal. Hoe wordt u een betere projectmanager, opdrachtgever of teamgenoot? Een project wordt alleen een succes wanneer de projectmanager succesvol is. Door technieken van leiderschap en de vereiste ondersteuning op de juiste manier in te zetten, kan sprake zijn van geslaagd Leiderschap in Projectmanagement.

Middag 2
De tweede middag draait om een succesvol project. Een project wordt alleen een succes wanneer de projectmanager succesvol is. Alleen door leiderschap en het inzetten van de vereiste ondersteuning op de juiste manier kan sprake zijn van geslaagd leiderschap in projectmanagement. Van leiderschap in projectmanagement naar persoonlijke effectiviteit. IQ is geen garantie voor succes; het gaat om de manier waarop u interacteert met uw omgeving.

Drs. Ir. Nicoline Mulder toont in deze interactieve workshops aan wat er nodig is voor leiderschap in projectmanagement. Aansluitend wordt van leiderschap in Project Management toegewerkt naar persoonlijke effectiviteit. De manier waarop u interacteert met uw omgeving is hierbij essentieel.

Nicoline gebruikt tijdens de workshop theorieën en methoden uit haar onlangs verschenen boek "Value-based Project Management - Scherpte en focus aanbrengen in complexe projecten".

U kunt ervoor kiezen om één dag te volgen of beide dagen.

Data & Locaties

Middag 1 2 mei 2017 15.00 - 17.00 Amsterdam ArenA, Amsterdam
Middag 2 15 augustus 2017 14.00 - 17.00 Omniversum, Apeldoorn

Data, tijden en locaties zijn onder voorbehoud.


Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor een ieder die actief is in een representatieve functie en zich wil verbeteren en onderscheiden in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

- Welke deelnemers gingen u voor en hebben certificaten van Master in Event Management gehaald?
- Wat zeggen anderen over onze trainingen? Bekijk de referenties.


Docenten

Nicoline Mulder Directeur en oprichter Mulder Projectmanagement; Management adviseur; Trainingsdocent; Docent op hogescholen.

Auteur van literatuur: 'Value-based Project Management - Scherpte en focus aanbrengen in complexe projecten', 'Als de projectmanager gaat communiceren', 'Help, ik heb een opdrachtgever!', 'Projecten in de hand' en 'De Kleine Prinses'.


Lesmateriaal & studiebelasting
Deelnemers krijgen tijdens het programma de beschikking over lesmateriaal.
In deze workshop is geen tentamen opgenomen. U ontvangt bij volledige aanwezigheid wel een deelnamecertificaat.


Kosten

Workshop dag 1: € 95,- exclusief BTW
Workshop dag 2: € 195,- exclusief BTW
Complete workshop: € 290,- exclusief BTW
Studiemateriaal: € 50,- exclusief BTW
Inclusief: deelnamecertificaat en netwerkborrel

Direct inschrijven voor: Leiderschap in projectmanagement

Klik hier voor het inschrijfformulier