Nieuwe leergangen 2019

2019: een jaar vol nieuwe en verbeterde leergangen

Naar aanleiding van de evaluaties van onze gewaardeerde alumni, heeft MiEM de huidige lesprogramma’s geoptimaliseerd. Bekende leergangen zoals Professional Event Management en Advanced Event Management zijn voorzien van de nieuwste inzichten uit de branche. De puntjes zijn op de i gezet en wijzigingen aangebracht op basis van voorstellen van deelnemers.

Voor onze alumni die meer dan twee jaar geleden een leergang bij MiEM hebben gevolgd, zijn er nieuwe trainingen. Deze korte programma's houden uw kennis op peil en vinden ook weer plaats op inspirerende locaties. Zodat u de praktijk direct ziet, voelt en beleeft.

Live- en Online Events en klik hier om in te schrijven: 29 januari 2019
Een interessante training over events waarbij u gelijktijdig live en online deelnemers ontvangt. Alles wat hierbij komt kijken wordt uitgebreid besproken.

Event technieken en klik hier om in te schrijven: 29 januari 2019
Tijdens deze training komen de nieuwste begrippen en theorieën van de technische productie aan bod. Maar ook hoe deze technieken de impact, het operationele proces en het budget van uw event beïnvloeden. Zorg dat u up to date bent.

Risicobeperking bij events en klik hier om in te schrijven
Hoe gaat u als eventmanager om met aansprakelijkheid en verzekeringen? Tijdens deze training worden al uw vragen beantwoord door 2 deskundigen uit het veld.

Experience & design thinking en klik hier om in te schrijven
Hoe komt u als eventmanager van een vraag tot een creatief concept? Aan de hand van theorie en praktijk cases gaat u hiermee aan de slag en krijgt u concrete handvaten mee.

Effectief persoonlijk Leiderschap en klik hier om in te schrijven
Deze training is geheel gericht op u. Wat voor soort leider bent u en hoe motiveert u anderen. Een intensieve persoonlijke dag die u veel gaat leren over uw gedrag en het effect op anderen.

Opleidingen voor eventprofessionals