5 redenen om juist nu je kennis te actualiseren

Wat goed dat je overweegt om je kennis juist nu te actualiseren. Het is een cadeau aan jezelf. Om je extra enthousiast te krijgen vertellen we je de 5 belangrijkste redenen om te gaan starten. Veel succes!

1. HET HELPT JEZELF
Het volgen van een leergang of college geeft je direct meer kennis en inspiratie. Kennis die je in de blijvend veranderende rol als event professional hard nodig hebt of je functie nu én straks blijvend succesvol uit te voeren. Je gaat veel leren van de beste vakexperts. Daarbij bouw je een waardevol netwerk op dat naast de topdocenten ook bestaat uit je groepsgenoten, waarmee je samen een mooie leergang start. Zorg dat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste strategiën waarmee je als event manager mee te maken krijgt.

ZZP-er of even in-between-jobs? Dan is dit zeker hebt moment. Een certificaat van Master in Event Management is (h)erkend door de belangrijkste brancheverenigingen en gekend in de gehele sector. Die foto van jou met het certificaat gaat straks heel hard op social. Velen voor je hebben hier mooie opdrachten of nieuwe banen uitgehaald. En wist je dat er gunstige regelingen zijn vanuit het UWV? We vertellen je er graag meer over.

2. HET HELPT JE WERKGEVER
Doel bij Master in Event Management is dat de opleiding zich snel terug verdient. Na de leergang heeft je werkgever meer kennis in huis en is daardoor minder afhankelijk van externen. Daarbij ben jij een gewaardeerde medewerker, je werkgever heeft immers geïnvesteerd in je. En het belangrijkste voordeel voor je werkgever is dat je de opleiding verlaat met een praktisch plan. Deze is getoetst door professionals en heeft directe impact op jullie business.

3. DE STOF IN DE OPLEIDINGEN IS ZEER ACTUEEL EN PRAKTISCH
Vanuit MiEM zetten we enkel en alleen de beste mensen uit de praktijk in. Dit zorgt ervoor dat de stof in de colleges zeer actueel is. Zeker nu we voor nieuwe uitdagingen komen te staan en we (ook) op andere manieren onze eventementen gaan vormgeven. De docenten vinden het leuk om hun passie en kennis te delen maar de volgende dag staan ze weer met de voeten in de klei. Je verlaat de leergang helemaal up-to-date en met gegarandeerd veel nieuwe kennis en inzichten! 

We selecteren streng en evalueren continu. Om ervoor te zorgen dat jij onze colleges met minimaal een 8+ beoordeeld. Hier vind je een overzicht van de docenten waar we trots op zijn.

4. HET IS GOED TE COMBINEREN MET WERK EN EEN DRUK PRIVÉ LEVEN
Natuurlijk heb je het druk en moet je schipperen met je tijd. Daarom hebben we de leergangen zo opgezet dat het goed te combineren is met je werk- en privé leven. Dat houd in, korte intensieve leergangen die je alleen leert, wat écht van belang is. Je kan kiezen voor een leergang van vier op één volgende dinsdagen of losse colleges voor één dag óf dagdeel. 

5. MASTER IN EVENT MANAGEMENT IS AUTORITEIT OP HET GEBIED VAN EVENT MANAGEMENT
Ja, dat zeggen wij van WC-eend. En gelukkig ook de vele enthousiaste alumni en bedrijven waar MiEM vaak wordt geselecteerd als opleider in event management. Vooral vanwege de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de docenten. We leiden jaarlijks zo’n 200 professionals op en bieden veel extra’s voor onze alumni. Met een erkend Master in Event Management diploma sta je al snel 1-0 voor.

Hopelijk inspireert dit je om te gaan starten! Het kiezen van de juiste leergang is een belangrijke keuze. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met onze adviseur Harry de Winter - harry@masterineventmanagement.nl. 

Veel nieuwe kennis en inspiratie toegewenst!

Team Master in Event Management

Opleidingen voor eventprofessionals