Welkom in de nieuwe wereld van...

Allereerst willen wij; Harry de Winter en Alexandra Fischer de wens uitspreken dat jullie allemaal gezond zijn en blijven!

Onze branche is geraakt in het hart... hard geraakt! Toch zien we dat vele van jullie de afgelopen maanden alle creativiteit uit de kast hebben getrokken om de klant zo goed als mogelijk van dienst én innovatie te kunnen zijn. Langzaam aan starten een aantal organisaties weer met het organiseren van aangepaste evenementen en juist die aanpassingen, geeft zo goed weer wat de rol van een event professional is. 

Organiseren binnen nieuwe veiligheidskaders, hybride evenementen en online componenten, in een noodvaart hebben we zaken die nog niet altijd eigen waren, eigen gemaakt. Daarom spreek ik mijn grote trots uit naar de creativiteit van onze event managers die met een berg flexibiliteit, profesionaliteit en vindingrijkheid de veranderende omstandigheden erkennen en zich met man en macht inzetten om te faciliteren daar waar we met zijn allen duidelijker dan ooit niet alleen behoefte aan hebben maar een levensbehoefte blijkt... verbinding.

Naast aanpassen is onze branche ook heer in meester in het bewerkstellen van verandering. Dit keer zijn wij als gehele sector zelf onderhevig aan de verandering. De vraag is dan ook hoe wij nieuwe kansen kunnen signaleren, benutten en vormgeven. 

Ons netwerk van event professionals is van grote steun als het gaat om kennisoverdracht maar ook elkaar te ondersteunen op de vlakken waar nu behoefte aan is. Bij deze wil ik jullie dan ook uitnodigen om elkaar 'op te zoeken' via onze alumnigroep op Linkedin of tijdens de colleges die zijn geactualiseerd en weer in aangepaste vorm per 1 september van start gaan.

Welkom in de wereld van veranderende behoeftes, laten wij die met elkaar opnieuw gaan vormgeven!

Harry de Winter en Alexandra Fischer 
Master in Event Management 

Opleidingen voor eventprofessionals