Over Master in Event Management


Missie en Visie
Bij Master in Event Management vinden we het belangrijk dat professionals zich hun leven lang kunnen blijven ontwikkelen met kwalitatief hoogstaand onderwijs. Het is daarom onze missie om kennisvernieuwing en -uitbreiding te bieden in de evenementenbranche, voor iedereen die zich daarin wil ontwikkelen. Als hét kennisinstituut in de eventindustrie willen we (toekomstige) eventprofessionals voorbereiden op een succesvolle toekomst.

We doen dit door ervaringen van topexperts uit de branche te gebruiken in de lesmethodes, door kennisuitwisseling en onderling netwerken te stimuleren en door een persoonlijke aanpak, gericht op de leerwensen van de deelnemer.

Over Master in Event Management (MiEM)
Ervaring en IQ zijn geen garantie voor succes. Bij MiEM zijn we ervan overtuigd dat kennisvernieuwing cruciaal is, ook in de eventbranche. Sinds 2007 hebben we daarom meer dan 1500 eventprofessionals met kennis en tools klaargestoomd voor de toekomst.  

De leergangen van MiEM zijn ontwikkeld in samenwerking met de belangrijkste brancheverenigingen en docenten met uitgebreide ervaring in de eventsector. De leergangen zijn actueel, verdiepend en (h)erkend.

Niveau
De leergangen en modules van Master in Event Management zijn op HBO en HBO+ niveau. MiEM is echter geen HBO-instelling voor voltijdse opleidingen. We leiden professionals en werkenden op in het vak evenementenmanagement. De leergangen en modules zijn dan ook goed te combineren met uw werk door de korte, intensieve trainingsperiodes.

Ben je niet zeker of je kennisniveau aansluit bij ons studieprogramma? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen je graag op weg.

MiEM alumnus
De alumni van MiEM zijn veelal werkzaam als:

  • Event Professionals
  • Medewerkers van evenementenbureaus
  • Corporate eventmanagers
  • Medewerkers van event leveranciers
  • Marketeers
  • Communicatie managers
  • Management ondersteuners
Neem als alumnus deel aan een actief en leerzaam alumniprogramma, en bouw een blijvend relevant netwerk op!Bekijk wie u voor gingen

Opleidingen voor eventprofessionals